In balsamicoazijn gemarineerde rumsteaks

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een schaal de azijn, het gehakte lookteentje, de peterselie, de oregano, zout en peper. Voeg de olijfolie toe.
  • 2 Leg de rumsteaks in de marinade, draai ze om zodat ze helemaal bedekt zijn, dek af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
  • 3
  • 2 Verhit een pan met antikleeflaag zonder toevoeging van vetstof. Leg de uitgelekte rumsteaks in de hete pan en bak ze 1 min. 30’ aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
  • 3 Leg de rumsteaks op warme borden, doe de rest van de marinade in de pan en roer de aanbaksels los. Giet over de rumsteaks en dien meteen op.
  • 4 Serveer met een salade met rucola en met krielaardappelen, in de schil gekookt en dan gebakken met rozemarijn en fleur de sel. Je kan de rumsteaks eventueel bestrooien met wat schilfers parmezaan.

In balsamicoazijn gemarineerde rumsteaks is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Rumsteaks met wijnsaus en druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige salade van rundvlees
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept