Scampibrochettes met satésaus

8
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de vooraf ontdooide scampi en meng ze in een schaal met de olie en de gekozen specerij (kerrie of pili-pili). Dek af en zet minstens 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Prik de scampi op houten spiesjes en laat ze op de barbecue bakken.
  • 3 Giet intussen 10 cl water in een steelpan en voeg de pindakaas toe, de kokosmelk, de sambal, de sojasaus en het limoensap. Verwarm zacht al roerend met de garde. Laat 2 minuten heel zacht sudderen en neem van het vuur.
  • 4 Dien warm op met de met peterselie bestrooide brochettes.

Scampibrochettes met satésaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Dipsaus met kokosmelk
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampibrochettes op citroengras met een
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampibrochettes Met Pastis
10-20 min -
Bekijk recept
Scampibrochettes Met Courgettes En Tomaten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept