Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de schorseneren. Kook ze gaar in de melk aangelengd met gezouten water.
  • 2 Giet af en pureer met de zure room, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Mix de olie met de peterselie, de mosterd en peper en zout. Voeg de kappertjes toe.
  • 4 Kruid de sint-jakobsschelpen met peper en zout en bak in een hete pan met boter.
  • 5 Serveer de gebakken sint-jakobsschelpen op de schorsenerenpuree, werk af met een beetje peterselie en Parmezaanse kaas

Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept