Rosbief "Chermoula"

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees 1 uur vooraf uit de koelkast en bind op met keukentouw.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Pel de uien en snijd in fijne plakjes.
  • 4 Pel de teentjes knoflook, halveer, haal de kiem eruit en plet ze. Hak de peterselie en koriander grof. Voeg, samen met de droge kruiden, toe aan de knoflook. Kruid met zout en meng goed.
  • 5 Zet een tajine op het vuur met 2 el olijfolie. Kleur er de rosbief aan alle kanten in aan. Haal het vlees eruit. Voeg nog 1 el olijfolie toe aan de pot en bak er de uien in zacht. Voeg de kruidenmengeling toe en leg er de rosbief weer in. Gaar nog 20 à 25 minuten verder in de oven.
  • 6 Haal het vlees uit de tajine, wikkel in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten alvorens aan te snijden.
  • 7 Snijd in plakjes en serveer.

Rosbief "Chermoula" is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Dorade met chermoula
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspiesjes met kruidige Marokkaanse chermoula
20 min-
Bekijk recept
Roodbaars met chermoula
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde goudbrasem met chermoula
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept