Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui en de knoflook fijn. Laat de helft van de boter smelten in een stoofpan en bak er de ui en de look in gedurende 5 min. op een zacht vuur. Verhoog het vuur, voeg de hinderagout toe, kruid en laat bruin worden.
  • 2 Bestrooi het vlees met bloem, meng goed en voeg daarna de wijn, het kruidentuiltje en de 5 kruiden toe. Dek af en stoof gedurende 1,5 uur op een heel laag vuur. Roer af en toe. Voeg op het einde de chocolade toe en meng. Verbeter de kruiding.
  • 3 Tijdens het stoven van de hinde, maak de kastanjepompoen klaar: snijd deze in grote blokjes en stoom ze gedurende 20 min. Haal door de groentemolen. Voeg peper en zout toe, daarna de rest van de boter en meng.
  • 4 Op het bord: serveer de hinderagout met de kastanjepompoenpuree.

Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoemp met kastanjepompoen
Bijgerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
hinderagout
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept