Hachis parmentier van gegrilde kip met pompoenpuree

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en de pompoen. Verwijder de pompoenpitten. Snijd de aardappelen en de pompoen in stukjes. Kook ze in gezouten kokend water en laat ze uitlekken.
  • 2 Verwarm de melk. Prak de aardappelen en de pompoen. Voeg beetje bij beetje de melk toe. Voeg boter toe en peper.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Snijd de kip in stukjes. Hak de sjalot fijn en stoof ze 5 min. aan in olijfolie. Voeg de kip en de kalfsfond toe. Laat 8 min. verder koken. Voeg dan de spinazie toe, dek af en laat nog 5 min. verder koken.
  • 5 Giet de kip en de spinazie in een gratineerschaal. Bedek met puree en kaas om te gratineren. Zet 20 min. in de oven.

Hachis parmentier van gegrilde kip met pompoenpuree is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Hachis Parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis parmentier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hachis Parmentier Au Confit De Canard
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keukentermen
0 min
Bekijk recept