Kalfsrolletjes met geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak de geitenkaas met een vork en meng met het ei en de helft van de basilicumblaadjes.
  • 2 Snij elk kalfslapje in 2 lange smalle driehoeken. Besmeer met het kaasmengsel en leg een sneetje spek op elk stuk. Rol op (begin aan de brede kant) en steek vast met een tandenstoker.
  • 3 Bak de rolletjes rondom bruin in een sauteerpan met het nootje boter en 1 eetlepel olie op vrij hoog vuur. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan het geperste knoflookteentje in 2 eetlepels olie gedurende 2 min. op heel zacht vuur. Meng met de passata en leg de rolletjes in de saus.
  • 4 Laat 20 min. sudderen op heel zacht vuur.
  • 5 Voeg de resterende basilicumblaadjes toe en breng op smaak met peper en zout. Dien warm op met verse deegwaren.

Kalfsrolletjes met geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde kalfsrolletjes met komkommersaus en gegrilde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met ham en salie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse kalfsrolletjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept