Kabeljauw met aardpeerpuree, veldsla en parmezaan

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C.
  • 2 Was de aardperen en leg ze in koud gezouten water. Breng het water aan de kook en laat koken tot de aardperen gaar zijn. Pel ze en mix ze samen met de room. Kruid met peper en zout.
  • 3 Kruid de vis met peper en zout en bak hem in een hete pan. Leg de vis op een vuurvaste schotel, verdeel de boter over de filets en zet enkele minuten in de oven.
  • 4 Dresseer de veldsla met olie, azijn, peper, zout en parmezaankrullen.
  • 5 Bij Delhaize vind je zeeduivel in z’n geheel of als filets.
  • 6 Je kunt de aardperen gerust ongeschild koken en ze pellen zodra ze afgekoeld zijn. Zo verkleuren ze niet en behouden ze al hun smaak. Er gaat ook veel minder verloren, want aardperen zijn moeilijk te schillen.

Kabeljauw met aardpeerpuree, veldsla en parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept