Amandelrotsjes

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Meng de geschaafde amandelen, de suiker en de rietsuikersiroop.
  • 3 Leg kleine hoopjes van deze mengeling op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat ze in 5 min. bruin bakken in de oven, laat afkoelen.
  • 4 Smelt de chocolade au bain marie en dompel er de rotsjes één voor één in.
  • 5 Zorg dat ze volledig met chocolade bedekt zijn, laat ze wat afdruipen en leg ze op een plaat, bedekt met bakpapier of met een siliconen bakmat.
  • 6 Versier eventueel met stukjes gekonfijte sinaasappelschil en/of rozijnen. Laat enkele uren in de koelkast hard worden.
  • 7 Serveer de rotsjes als snoepje bij de koffie of geef ze, mooi ingepakt, als cadeautje.

Amandelrotsjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept

Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept