Lamsmignonnettes met mangosalsa

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de mango en snij horizontaal in 3, aan weerskanten van de pit. Snij het vruchtvlees in kleine dobbelsteentjes en schep in een grote kom.
  • 2 Snipper de lente-uitjes fijn (het witte + ¾ van het groene deel) . Snij de halve komkommer in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Schep ook in de kom.
  • 3 Voeg ook het sap van de passievrucht toe, de fijngeraspte schil en het sap van de limoen. Doe er de vissaus en sambal bij.
  • 4 Meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat minstens 30 min. trekken in de koelkast.
  • 5 Neem het vlees 30 min. op voorhand uit de koelkast.
  • 6 Verwarm een antikleefpan, zonder vetstof, op vrij hoog vuur. Smeer de mignonnettes in met olijfolie en bak 1 min. 30’ aan elke kant.
  • 7 Zet het vuur lager en bak nog verder afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid met peper en zout.
  • 8 Dien onmiddellijk op met de mangosalsa.

Lamsmignonnettes met mangosalsa is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase burger met mangosalsa en komkommer
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenmousse met mangosalsa
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met avocado-mangosalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept