Balletjes met groenten op z’n Tunesisch

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Doe de koriander en de ras-el-hanout bij de 2 soorten gehakt.
  • 3 Kruid met peper en zout.
  • 4 Kneed het vleesmengsel en rol er balletjes van.
  • 5 Leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 6 Bak ze 10 min. in de oven.
  • 7 Stoof de groenten ondertussen in de olie in een diepe pan op zacht vuur gedurende 10 min.
  • 8 Voeg dan 50 cl warm water toe, het verkruimelde bouillonblokje, de tomatenpuree en de harissa.
  • 9 Doe de uitgelekte balletjes bij in dit mengsel. 1
  • 0 Zet een deksel op de pan en laat 20 min. op zacht vuur sudderen. 1
  • 1 Breng op smaak met peper en zout en serveer heel warm met couscous.

Balletjes met groenten op z’n Tunesisch is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld Tunesisch Brood
20-30 min -
Bekijk recept
Tunesisch Broodje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bharat (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Irak: Aardappelballetjes Uit Mosoel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogeltebouillon
40 min Voorgerecht
Bekijk recept