Salade van rode biet en geitenkaas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bedek de bakplaat met een vel bakpapier en strooi de amandelen, pompoenpitten en sesamzaadjes erop. Rooster mooi goudbruin gedurende ± 7 min. Laat afkoelen.
  • 3 Schil de bieten en snijd in flinterdunne plakjes met behulp van een mandoline of een spiraalsnijder.
  • 4 Bereid een vinaigrette. Meng hiervoor de olijfolie en het citroensap, kruid met peper en zout.
  • 5 Besprenkel de bietjes met de vinaigrette.
  • 6 Schik de bieten op een bord en brokkel de geitenkaas erover. Bestrooi met de geroosterde pitten en zaden. Hak de basilicum, de dragon, de koriander en peterselie en strooi over de bietensalade. Werk af met de citroenrasp.

Salade van rode biet en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept