Papillot van vis en aardappel, kruidenboter

4
22 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de aardappelen schoon en kook 10 min. Snij in fijne schijfjes. Voor de kruidenboter: bewerk de zachte boter met een spatel tot een crème. Voeg de gehakte kruiden, de look en het citroensap toe en kruid met peper en zout. Leg het mengsel op huishoudfolie en rol op tot een worst met een doorsnede van 2 cm. Bewaar in de koelkast.
  • 2 Leg de visfilets op grote vellen bakpapier, voeg de aardappelschijfjes en 3 sneetjes kruidenboter toe. Bestrooi met de pistachenoten, de dille en voeg 2 citroenschijfjes en 1 laurierblad toe.
  • 3 Vouw de papillot dicht en bak afgedekt 12 min in de oven of op de barbecue.

Papillot van vis en aardappel, kruidenboter is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept