Tartaar van zeebaars met venkel

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeebaars in kleine dobbelsteentjes. Pel en snipper de rode ui. Rasp de zeste van de citroen en pers de vrucht. Meng de citroenzeste, de gehakte kruiden, de ui en evenveel olijfolie als citroensap samen tot een marinade. Besprenkel er de visblokjes mee en schep goed om. Kruid met zout en peper en laat 30 min marineren in de koelkast.
  • 2 Snij de venkelknol met de mandoline in dunne plakjes. Pers de limoen en besprenkel de venkel met het sap. Laat rusten in de koelkast.
  • 3 Meng de venkel met de vistartaar en schep op borden. Werk af met tuinkers en kruid met zout en peper.

Tartaar van zeebaars met venkel is een recept van Simply you

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept