Zoete andijviestamppot met ananas

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar.
  • 2 Snijd ondertussen de andijvie in dunne reepjes, was de groente en laat goed uitlekken. Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de ananas uitlekken.
  • 3 Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep in gedeelten de andijvie erdoor.
  • 4 Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur. Voeg de ananasstukjes en zo veel van de melk toe dat een smeuïge stamppot ontstaat.
  • 5 Snijd de rookworst in plakjes en verdeel over de stamppot.

Zoete andijviestamppot met ananas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept