Zalmstukjes met zeezoutboter en bieslook

6
10 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een beetje olijfolie in een gourmetpannetje en bak verschillende groenten uit de gourmetschotel met groenten en krieltjes al omscheppend in 6 min. beetgaar.
  • 2 Bestrooi intussen de zalmstukjes met zout en peper. Verhit in een tweede gourmetpannetje een beetje olijfolie. Bak de zalmstukjes in 3-4 min. bruin en vanbinnen rosé.
  • 3 Schep de zalm op het bord. Verdeel een vlokje zeezoutboter over de zalm en bestrooi met fijngesneden bieslook. Schep de groenten erbij.

Zalmstukjes met zeezoutboter en bieslook is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met zalm en asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalmfritters
20 min Snack
Bekijk recept
Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise wokschotel met paksoi en zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept