Tomatentaart met feta en pesto

4
40 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 C. Leg de deegplakjes op de bakplaat, laat de randen van de plakjes overlappen en druk ze goed aan. Rol de zijkanten 1 of 2 keer om (naar binnen) zodat er een rand ontstaat.
  • 2 Besmeer de deegbodem met de pesto en beleg met de tomaat. Verdeel er de feta over. Bestrooi de taart met zout en peper naar smaak.
  • 3 Bak de tomatentaart in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  • 4 Leg de taart op een schaal en bestrooi met de rucola en de pijnboompitten. Sprenkel de honing erover.

Tomatentaart met feta en pesto is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Tomatentaart met zoete ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart met zoete ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept