Romige saladewrap met sinaasappel

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de knolselderij en snijd in luciferreepjes. Kook de knolselderij 30 sec. in ruim kokend water met zout. Giet af, laat afkoelen en meng met de sinaasappel. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
  • 2 Doe de knolselderij met de sinaasappel, de pijnboompitten, de sla, het rookvlees, de bosui, de augurk en de paprika in een schaal. Voeg de dressing toe en schep om.
  • 3 Besmeer de wraps met de zuivelspread. Verdeel er de salade over en rol de wraps op. Leg ze op een schaal of de borden.

Romige saladewrap met sinaasappel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept