Paté met rode uienmarmelade

4
100 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de uienringen 5 min. zachtjes aan.
  • 2 Voeg de tomatenblokjes uit blik, de wijn en de suiker toe en breng aan de kook.
  • 3 Draai het vuur laag. Voeg de kruidnagels en de laurier toe. Kook het op heel laag vuur ca. 1 uur in tot een marmelade.
  • 4 Breng de uienmarmelade op smaak met de balsamicoazijn, het sinaasappelsap, de rasp en peper naar smaak. Laat de marmelade tot kamertemperatuur afkoelen en stevig worden.
  • 5 Verdeel de sla over de borden. Leg er een plakje paté bij. Schep een lepel uienmarmelade bij de paté. Lekker met notenbrood.

Paté met rode uienmarmelade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met uienmarmelade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Open sandwich met eendenborst en rode-uienmarmelade
20 min
Bekijk recept
Kippenleverpaté
Bekijk recept
Spicy rode uienmarmelade
80 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
No-nonsensebox - vol vitaminen
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Abdijpaté met mesclun en mini-champignons
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept