Oosterse paksoi uit de wok

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet het kookvocht af en laat de mie afkoelen. 
  • 2 Snijd de paksoistelen in reepjes. Snijd de bladeren in grove stukken. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de paksoistelen. Voeg de curry toe en roerbak op hoog vuur.
  • 3 Voeg de doperwten toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de mie erdoor en als laatste de paksoibladeren en koriander. 
  • 4 Verdeel het wokgerecht over vier borden en serveer de vis erbij.

Oosterse paksoi uit de wok is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept