Kruidige ribeye

4
255 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de specerijen met de olijfolie, de helft van het citroensap en peper naar smaak. Dep het vlees droog met keukenpapier en wrijf in met de marinade-olie. Marineer de ribeye afgedekt ca. 4 uur in de koelkast.
  • 2 Verhit de grillpan. Gril de ribeye in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens net gaar.
  • 3 Leg de ribeye op een schaal. Strooi er het zeezout over en besprenkel met de rest van het citroensap.

Kruidige ribeye is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept