Knapperige krulsalade met mosterddressing

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Spoel ze af met koud water en pel ze.
  • 2 Verhit 1 el van de olijfolie in een koekenpan, bak de spekreepjes krokant. Schep het spek uit de pan en voeg de krieltjes aan het bakvet toe. Bak ze op halfhoog vuur goudbruin. Breng ze op smaak met zout en peper.
  • 3 Roer in een kommetje de mosterd en de azijn door elkaar. Klop de resterende olijfolie erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Doe de sla in een grote kom. Verdeel de komkommerlinten over de salade. Giet de dressing eroverheen. Schep met de spekjes door elkaar. Schep de krieltjes erover, halveer de eieren en leg ze op de salade.

Knapperige krulsalade met mosterddressing is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept