Kalfsschnitzel met tagliatelle en asperges

4
25 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle in ruim water beetgaar.
  • 2 Verwijder de stugge houtachtige uiteinden van de asperges en snijd ze in schuine stukjes. Kook ze in weinig water met zout in ca. 8 min. beetgaar.
  • 3 Verwarm de crème fraîche met witte wijn op laag vuur.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de kalfsschnitzels met zout en peper en bak ze in 3-4 min. goudbruin en naar wens rosé of net gaar.
  • 5 Giet de tagliatelle en de asperges af, doe de tagliatelle terug in de pan en schep de asperges, de artisjokharten en de roomsaus door de tagliatelle. Breng het geheel op smaak met dille, zout en peper.
  • 6 Verdeel de tagliatelle over (diepe) borden en leg de kalfsschnitzels erbij. Garneer het gerecht met geroosterd amandelschaafsel.

Kalfsschnitzel met tagliatelle en asperges is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept