Kalfsfricandeau met balsamicosaus

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak. Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en braad het vlees rondom goudbruin.
  • 2 Voeg de sjalot, de knoflook, de rozemarijn en het warme water toe en laat de fricandeau in ca. 25 min. op een laag vuur gaar braden.
  • 3 Neem de fricandeau uit de pan, verpak het vlees in aluminiumfolie en laat het rusten op een warme plaats.
  • 4 Voeg voor de saus de wijn, de balsamico azijn en de appelstroop aan het bakvet in de braadpan toe en breng alles aan de kook. Laat het inkoken tot een stroperig sausje. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Leg de fricandeau op een schaal en schenk de saus erover. Garneer met de pijnboompitjes.

Kalfsfricandeau met balsamicosaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Panini met mozzarella
20 min -
Bekijk recept
Crostini met mango
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecote met paddenstoelen, rucola en balsamicosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Met Port-balsamicosaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept