Ierse rundvleesbrochette

4
70 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de marinade de wijn met de olijfolie, de rozemarijn en de fijngehakte knoflook in een schaal. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Schep het vlees erdoor en marineer het afgedekt ca. 1 uur in de koelkast.
  • 3 Rijg het gemarineerde vlees met de tomaatjes, de halve knoflookteentjes en de chorizo om en om aan de spiesen.
  • 4 Steek de barbecue aan. Gril de spiesen op een matig hete barbecue in ca. 3 min. bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar. Leg ze op een schaal en bestrooi naar smaak met (zee)zout.

Ierse rundvleesbrochette is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Iers rundvleesbrochette
20 min -
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept