Gevuld ei met Hollandse garnalen

4
25 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Stamp ondertussen in de vijzel de dille met het zeezout tot een fijn dillezout.
  • 2 Snijd elke sneetje brood in 4 repen. Rooster ze in een droge koekenpan lichtbruin en krokant.
  • 3 Laat de eieren schrikken in koud water en snijd het kapje van elk ei. Lepel de eidooiers uit de eieren en hak ze fijn.
  • 4 Roer de mayonaise, de garnalen, zout en peper naar smaak door de dooiers en vul de eieren met de garnalensalade.
  • 5 Zet de eieren in eierdopjes en serveer met de speltsoldaatjes en het dillezout.

Gevuld ei met Hollandse garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept