Gebakken visfilet met krokante kropsla

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een hapjespan 2 el olijfolie. Bak de krieltjes in 8-10 min. goudbruin en gaar. Verhit in een ruime koekenpan de laatste 3 el olijfolie. Dep de vis droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Bak de pangasiusfilet in 2 min. per kant gaar.
  • 2 Maak de kropsla schoon. Was de bladeren, droog ze goed met de theedoek of in de slacentrifuge en scheur in stukken. Verdeel de kropsla met de tomaten over een schaal. Druppel er de dressing over en bestrooi met de croutons.
  • 3 Verdeel de vis met de krieltjes over 4 borden. Bestrooi eventueel met een beetje verse oregano. Serveer met de salade.

Gebakken visfilet met krokante kropsla is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept