Frisse rucolasalade met zalm

4
25 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en schaaf de kwarten in flinterdunne reepjes.
  • 2 Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel lichtbruin.
  • 3 Halveer de avocado’s, haal de pit eruit en schep voorzichtig het vruchtvlees uit de helften. Laat de schil heel. Snijd het avocadovlees in plakken en besprenkel met het citroensap.
  • 4 Vul de avocadoschil-helften met de venkel, de avocadopartjes en de zalmsnippers en zet op de borden. Verdeel de rucola rondom de avocado. Bestrooi met het amandelschaafsel.
  • 5 Meng de olijfolie en balsamico dressing met zeezout en peper naar smaak. Sprenkel de dressing over de salade.

Frisse rucolasalade met zalm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept