Cappucino van rode vruchten met gemberroom

4
15 min-
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoen onder stromend water schoon. Rasp de groene schil dun eraf en pers de vrucht uit. Pureer in een keukenmachine of met een staafmixer de vruchten, de suiker, het kaneelpoeder, het limoensap, de basilicum en de munt. Bewaar de puree tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Schenk de vruchtenpuree in glazen tot ca. 2 cm onder de rand. Klop de slagroom met de gembersiroop met de mixer dik vloeibaar. Schenk in elk glas een laag room.
  • 3 Bestrooi de room met de limoenrasp en serveer met een kaneelbiscuitje en een partje limoen.

Cappucino van rode vruchten met gemberroom is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met zoete gemberroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaansoesjes met gemberroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige tomatensoep met gember-peperroom
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cappucino-brownies
50 min-
Bekijk recept
Paddenstoelen Cappucino
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cappucino Van Asperges En Waterkers
30-60 min -
Bekijk recept
Cappucino IJscoupe
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept