Broodje romig zalm-ei

4
15 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 4 min. zacht in kokend water. Halveer de broodjes en rooster ze onder de hete ovengrill lichtbruin.
  • 2 Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ca. 20 sec.
  • 3 Roer de lente-ui door de mascarpone.
  • 4 Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone.
  • 5 Bestrooi met zout en peper en dek af met de bovenste helft van de Italiaanse bol.

Broodje romig zalm-ei is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept