Bietenlasagne met appel en geitenkaas

4
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Breng de kookroom tegen de kook aan. Voeg de kaas toe en laat in de warme room smelten. Neem de pan van het vuur en laat 5 min. afkoelen.
  • 2 Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie. Fruit de uiringen in 5 min. zacht en lichtbruin. Roer intussen de eieren door de kaassaus. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Schep een laagje saus in de ovenschaal. Bedek met de lasagnebladen. Beleg met een deel van de bietjes, appel, uienringen, geitenkaas en walnoot. Bestrooi met peper naar smaak. Maak zo met de rest van de lasagnebladen en de overige ingrediënten meer lagen. Eindig met lasagnebladen, schenk er de resterende kaassaus over en verdeel er ten slotte nog enkele plakjes appel en walnoten over.
  • 4 Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 45 min. goudbruin en gaar.

Bietenlasagne met appel en geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept