Amuselepel met warmgerookte zalm

4
10 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de zuurkool af en laat goed uitlekken. Meng 1 el zure room door de zuurkool. Meng de bieslook door de rest van de room.
  • 2 Leg een toefje zuurkool op 8 lepels. Verdeel er de zalm over. Garneer met een dot bieslookroom en bestrooi met de spekreepjes.

Amuselepel met warmgerookte zalm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept