Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

4
17 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. op middelhoog vuur rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. op laag vuur.
  • 2 Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de tomaten in partjes. Meng de pappardelle door de saus en verdeel over de borden. Verdeel de ui, tuinerwten en tomaat erover. Schaaf de kaas erboven. Serveer direct.

Pappardelle met tomaten-gehaktsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept