Kalfsgebraad met jonge worteltjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 2 L water aan de kook onderaan in een stoomkoker.
  • 2 Leg het gebraad in de mand en laat het 35 min stomen en schik er na 25 min. de wortelschijfjes rond
  • 3 Zet de koker 5 min van het vuur met het deksel schuin (zodat het vlees kan rusten).
  • 4 Verwarm de oven voor op stand 6-7 (200° C). Leg het gebraad en de worteltjes in een gratineerschotel. Overgiet met de gesmolten boter en laat nog 10 min bakken in de warme oven.
  • 5 Bestrooi met peterselie en look, onder elkaar gemengd. Dien op.

Kalfsgebraad met jonge worteltjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met salie, uitjes en prei
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept