Judd

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het gebraad in een stoofpan, bedek het met koud water, voeg de spekblokjes toe en breng aan de kook.
  • 2 Laat 15 min. koken en schuim af en toe af.
  • 3 Voeg peper, de gepelde ui doorprikt met kruidnagels, het laurierblad, de groenten en de wijn toe.
  • 4 Dek af en laat 2 u. koken op een zacht vuur.
  • 5 Laat de bloem kleuren in de hete boter.
  • 6 Voeg 3 eetlepels kookvocht van het vlees toe en klop het geheel goed op.
  • 7 Voeg het vlees toe en laat 20 min. doorkoken op een zacht vuur.
  • 8 Draai het vlees regelmatig om.
  • 9 Schik het in plakjes op warme borden, overgiet met saus en bestrooi met bonenkruid. 1
  • 0 Dien op met tuinbonen.

Judd is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Judd Mat Gaardebouner (uit Luxemburg)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Judd Mat Gaardebouner (uit Luxemburg)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept