Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten

8
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water.
  • 2 Giet de room en 35 g suiker in een steelpan. Breng aan de kook, voeg de uitgeknepen gelatine toe en neem van het vuur. Voeg de chocolade toe, laat 1 min. staan en meng met de garde. Verwarm de bereiding nog even indien er nog klonters zijn. Verdeel over glazen en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  • 3 Doe de vruchten in een vergiet en laat ze volledig ontdooien. Snij de aardbeien in
  • 4 Verwarm ze in een steelpan met 15 g suiker op een zacht vuur. Laat 2 min. sudderen en neem meteen van het vuur. Laat afkoelen.
  • 4 Verdeel het fruit over de glazen en serveer.

Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna Cotta met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept