Chocolade-bananentaart

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de room aan de kook, haal hem van het vuur en laat er de chocolade in stukjes in smelten.
  • 2 Laat wat afkoelen en giet daarna in de taartbodem. Laat volledig afkoelen.
  • 3 Doe het sinaasappelsap, de rietsuikersiroop en de Cointreau in een steelpannetje en laat 10 minuten koken op een zacht vuurtje, zodat een lichte siroop ontstaat.
  • 4 Laat afkoelen tot ze lauw is.
  • 5 Pel de bananen en snij ze in schijfjes.
  • 6 Schik ze gelijkmatig op de chocoladecrème en besprenkel ze met siroop.
  • 7 Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 8 Versier de taart met jodenkers en dien ze koud op.

Chocolade-bananentaart is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde bananentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart Met Brood En Kokosmelk
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept