Vijgenchutney

2
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vijgen in fijne stukjes. Pel de rode ui en snijd eveneens fijn.
  • 2 Zet een pot op een zacht vuur en doe alle ingrediënten samen in de pot.
  • 3 Laat dit geheel ongeveer 40 min koken en indikken, roer af en toe zodat het geheel niet aanbrandt.
  • 4 Schep de chutney in potten en sluit af met een deksel.
  • 5 Laat afkoelen.

Vijgenchutney is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bierpannenkoek met salami
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept