Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steel van de pepers, snij ze in twee en verwijder de zaden.
  • 2 Hak de pepers fijn en snij de look in plakjes. Giet ze in een bord en voeg de sesamolie, de vissaus, de kaffirblaadjespasta, de rietsuiker, het limoensap, de druivenpitolie en het zout toe. Meng.
  • 3 Leg het vlees in de marinade en draai verschillende keren zodat het vlees er goed mee doordrongen is. Dek af en plaats minstens 1 uur en maximaal 4 uur in de koelkast. Meng af en toe.
  • 4 Haal het bord ongeveer 30 minuten op voorhand uit de koelkast. Laat het vlees uitlekken, verwijder de stukjes look en rooster op de barbecue of grill.

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept