Salade van zoete aardappel, venkel, vijgen, zwarte olijven, feta, sinaasappel en dille

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
  • 2 Snijd de venkel in dunne plakjes. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en bewaar het sap. Meng de venkel met de partjes sinaasappel, voeg de olijven en de verkruimelde feta toe.
  • 3 Meng alles met de zoete aardappelblokjes en kruid met peper en zout.
  • 4 Voeg de plakjes venkel toe en werk af met enkele blaadjes venkel. Giet ten slotte het sinaasappelsap over de salade.

Salade van zoete aardappel, venkel, vijgen, zwarte olijven, feta, sinaasappel en dille is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept