Stoemp met kastanjepompoen

4
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kastanjepompoen. Snij ze in grove stukken en stoom ze 30 min. tot ze zacht zijn.
  • 2 Plaats de warme groenten in een kom. Voeg de koude boter in stukjes toe, samen met het korianderpoeder. Kruid met peper en zout en plet met een pureestamper. Voeg de yoghurt bij de geitenmelk en meng.
  • 3 Serveer de stoemp versierd met korianderstengels.

Stoemp met kastanjepompoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Curry van eendenborst met kastanjepompoen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept