Kreeftensoep

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalotten fijn en laat ze slinken in olijfolie. Voeg de pantsers van de kreeften toe en laat 5 min verder koken terwijl je roert. Voeg cognac toe en breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur zachter, voeg het kruidentuiltje toe, het tomatenconcentraat en vul met warm water tot de ingrediënten bedekt zijn. Zet een deksel op de pot en laat 2 uur koken op een zacht vuur.
  • 2 Mix het geheel en zeef.
  • 3 Voeg de room toe, kruid af en dien op.

Kreeftensoep is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Geroosterde kreeft met venkel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Geroosterde kreeft met venkel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept