Fluweelzachte velouté en korstjes

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de gehakte ui 5 min. op zacht vuur in een stoofpan met olie.
  • 2 Doe daarbij de geschilde en in schijfjes gesneden wortelen, meng 1 min. en giet er dan het water en de verkruimelde bouillonblokjes bij.
  • 3 Breng aan de kook, doe de goed uitgelekte maïs erbij en laat 20 min. sudderen op een heel zacht vuurtje.
  • 4 Laat 5 min. rusten, mix dan tot een heel gladde soep.
  • 5 Kruid af en dien heet op met korstjes (of giet in een thermos).

Fluweelzachte velouté en korstjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Canapés met rookvlees
20 min Snack
Bekijk recept

Aardappelmousseline
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte aardappelpuree met kaas uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fluweelzachte Pompoensoep
30-60 min -
Bekijk recept
Fluweelzachte Mosterdsoep *
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept