Vis met pesto en couscous in krokant jasje

4
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
  • 2 Giet het gezouten kokend water op de couscous en laat zwellen.
  • 3 Laat de boter in de microgolfoven smelten. Snij de tomaten in halve plakjes.
  • 4 Smeer 1 brickvel in met gesmolten boter, draai om en leg er ½ in 4 gevouwen brickvel in het midden bovenop. Schep hierop ¼ van de couscous, schik daar ½ in plakjes gesneden tomaat op en leg er bovenaan een portie vis op. Besmeer met pesto. Vouw een pakketje van het brickdeeg, maar doe dit niet te strak en sluit het met een tandenstoker. Maak zo 4 pakketjes en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 5 Laat 15 min. in de oven bakken.
  • 6 Serveer warm met een salade.
  • 7 Je kan de pesto vervangen door tomaten- of olijventapenade.

Vis met pesto en couscous in krokant jasje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept
Jamie Oliver's kip Kiev
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept