Groene gazpacho met krab

6
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ongeschilde komkommers in blokjes, doe ze in de beker van de blender of in een hoge kom. Voeg het sap van de citroen en van de limoen toe, het in blokjes gesneden vruchtvlees van de avocado, de ontpitte en in stukjes gesneden paprika, de gehakte uitjes en de muntblaadjes.
  • 2 Voeg ijskoud water toe, de olie, de azijn, peper, zout en groene tabasco naar eigen smaak. Mix alles goed tot een gladde gazpacho en kruid af. Dek af en zet in de koelkast tot net voor het serveren.
  • 3 Dien op als voorgerecht. Schep de koele gazpacho in kommetjes, verdeel er het krabvlees over en serveer met grissini of brood.

Groene gazpacho met krab is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept