Tunesische soep

4
20 min
Soep
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schraap de wortelen, snij ze in de lengte in 4 en snij ze dan fijn.
  • 2 Rasp de schil van de citroen fijn en doe de geraspte schil in een stoofpot met de olijfolie. Voeg het geperste knoflookteentje en de komijn toe, laat 2 min. sudderen op een zacht vuur en doe er dan de wortelen bij.
  • 3 Meng 1 min. en voeg 1,3 l water toe, de verkruimelde bouillonblokjes en het tomatenconcentraat. Breng aan de kook, zet het deksel op de pot en laat 10 min. zacht sudderen.
  • 4 Spoel de kikkererwten goed onder koud stromend water, laat ze uitlekken en doe ze bij in de pot. Voeg de vermicelli toe en breng alles opnieuw aan de kook. Laat nog 4 min. sudderen.
  • 5 Voeg de grofgehakte koriander toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Serveer meteen met brood.

Tunesische soep is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept

Tunesische vissoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tunesische viscouscous met frisse saykouk
45 min-
Bekijk recept
Tunesische pasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goed gevulde Tunesische vissoep
30 min-
Bekijk recept