Cake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes

1
35 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Snij de ongeschilde courgette in kleine blokjes.
  • 3 Doe ze met de spekreepjes in een een grote braadpan met 1 eetlepel olijfolie.
  • 4 Voeg de tijm toe en fruit op een vrij hoog vuur tot de spekreepjes bruingebakken zijn.
  • 5 Doe de bloem in een grote kom.
  • 6 Voeg de eieren, de melk en 5 cl olijfolie toe.
  • 7 Meng met de garde tot een glad beslag.
  • 8 Kruid met peper en een beetje zout.
  • 9 Doe het spek en de courgettes bij het beslag, en ook de in blokjes gesneden geitenkaas. 1
  • 0 Meng en giet in een met bakpapier beklede cakevorm. 1
  • 1 Bak 30 min. in de oven. 1
  • 2 Laat afkoelen en snij in sneetjes. 1
  • 3 Neem ze mee, verpakt in aluminiumfolie of boterhampapier.

Cake met courgettes, geitenkaas en spekreepjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept