Salade met geitenkaas, perziken en spekblokjes

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe azijn, zout en honing in een kommetje, meng met de klopper, voeg dan mosterd, peper en olie toe. Meng goed.
  • 2 Verdeel sla en kaas over 4 borden.
  • 3 Bak het spek in een antikleefpan zonder vetstof. Begin op laag vuur, verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten.
  • 4 Pel ondertussen de perziken en snij ze in blokjes.
  • 5 Laat de spekblokjes uitlekken en verdeel ze over de borden. Giet het vet uit de pan weg, maak de pan niet schoon. Doe er de perzikblokjes in en bak ze 30 sec. op hoog vuur.
  • 6 Verdeel ze ook over de borden en serveer meteen. Geef er de vinaigrette apart bij.
  • 7 Dien op met knapperig brood.

Salade met geitenkaas, perziken en spekblokjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept