Salade met bleu de Gex

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de sperziebonen al dente. Hak de hazelnoten grof. Klop de azijn op met zout en peper en voeg vervolgens de oliën toe.
  • 2 Verdeel de sperziebonen en de gehakte hazelnoten over een slabedje.
  • 3 Besprenkel met de vinaigrette en doe er de verkruimelde kaas op.
  • 4 Kruid bij met peper en dien meteen op.

Salade met bleu de Gex is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Trappisten-kaastaartje
10-20 min -
Bekijk recept
Trappisten-kaastaartje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept