IJspunch met roséwijn en watermeloen

8
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de watermeloen in vier. Schil en ontpit hem en snij in stukken: je hebt ongeveer 600 g netto nodig.
  • 2 Meng de cranberry-siroop in een punchkom met de agavesiroop en de rosé. Voeg de stukjes watermeloen toe en plaats gedurende 30 minuten tot 1 uur in de koelkast.
  • 3 Voeg 2 scheppen ijsblokjes toe bij het serveren.

IJspunch met roséwijn en watermeloen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept